onsdag 8. september 2010

Litt av hvert på en onsdag formiddag

Denne lille karen er resultatet av at jeg ble med på workshop holdt av Unni Myrset (også kjent som forfatteren av boka "Unnis sjarmtroll") under strikketreffet i Tananger 2010 i august.
Et flott treff, der til og med været var på vår side mesteparten av tida. Og så satte vi jo Guinness-rekord i strikking! Dette står det mer om på Strikkemaura's blogg.
Det er vel på tide med et bilde av toppen jeg strikka tidligere i sommer. Mønsteret er Dropsdesign, og den er strikket i Muskat og Muskat soft.

Nå er fatet endelig mitt! Jeg forelsket meg så inderlig i et ildfast fat jeg så på en blogg jeg følger.
I bygda Ulsteinvik (de største unnskyldninger til alle som måtte lese og bli fornærmet, for U har nå hatt bystatus en stund - men for meg vil mitt hjertes fødested alltid være ei BYGD) på Møre fins den knall-koselige butikken Krukkehuset - en kombinasjon av butikk, kafe' og galleri. Der har de alt du måtte ønske deg - i hvertfall mye jeg ønsker meg, blant annet fører de merket "Rice".
Og klart de bestiller det jeg ønsker meg, så sist helg ble endelig fatet fra Rice Italian tableware mitt - og i knall gult! Stilig?? Nå skal jeg bake prinsessekaker så det griner!
Det ble naturligvis med litt mer i handleposen når jeg først var innom.
Og får jeg tillatelse av Storepiå til å ta et bilde på rommet hennes, får dere se "skogens prins" henge på veggen. De hadde nemlig mere dilldall nødvendige ting å ta med hjem, der på Krukkehuset.
Jeg gleder meg alt til høstferien. Da skal jeg hente et flott speil de har bestilt til meg (og det blir vel litt attåt da også) ;))

Ha en fortsatt fin uke

4 kommentarer:

 1. For et herlig sjarmerende troll! Og fint topp du har strikket også. Fatet var knallstilig,det får du sikkert mye glede av.

  Ønsker deg en fin dag videre,
  Klem T

  SvarSlett
 2. Hehe, det er klart at Ulsteinvik ikkje er så veldig "by"... Når eg snakkar om "byen" er det Ålesund! Men så bur jo eg på Hareid, da....;)

  Krukkehuset er ein fantastisk plass!

  SvarSlett
 3. Så flott toppen din blei :D Har fått ferdig et par prosjekter så nå skal jeg begynne med mitt prosjekt i samme farge :I Nå må vi snart greie å finne oss en kveld å få skravla litt igjen:)
  Ha ei fine helg så lenge, og du, spar litt prinsessekake til meg å da ;) Klem

  SvarSlett
 4. kor koseleg å sjå RICE-sakene på bloggen den, og takk for eit fint innlegg :-) Eg har ikkje kome meg igang med blogging ennet mnd utan datamaskin. Men kanskje snart :-) Då legg eg deg til så eg får følge med....Eg som tenkte at du var Hareidsdøling då!!!!

  mvh Aina

  SvarSlett