søndag 27. mars 2011

Teatermoro i tre heile daga til endeLisjepiå har hatt en aktiv høst med mye moro. 
Hun er med i Holter barne- og ungdomsteater her i bygda, og sammen med 26 andre viste de denne helgen forestillingen Trollfjell. 


Teaterstykket er bygget på sagnet om hvordan hullet i Torghatten i Nord Norge ble til. Manuset til stykket er det 
Stine B Kristiansen som har skrevet - som selv stod på scenen i teatret som barn. Hun har skrevet et morsomt manus samtidig som det eventyr-historiske kommer fram. 


I år ville så mange barn være med at manusforfatteren måtte skrive inn flere roller. Dermed fikk de også gjøglere på slottet, som underholdt med mange flotte triks. Vår Lisjepie spilte Landegokjerringa, jenta med stakk og skaut. 
Og jeg må innrømme at vi er gigastolte!På håndarbeidsfronten jobbes det med Designjakka til Storepiå. Den er ferdig strikket, men ligger i påvente av montering, da symaskinen har hatt en tur på "sykehuset". Håper å få den ferdig så hun kan ha den på til USA i påsken. Det ville kanskje blitt litt Oh gosh! for de "over There"


Har begynt så smått på Kvikk Lunsj luer. Dette er på oppdrag fra Storepiå, men kan ikke si så mye om hodene de havner på - er nok en liten overraskelse. Strikker dem i Østlandsgarn på pinne nr 3, for at de ikke skal bli så vide. Tenkte å lage en gul dusk i toppen til slutt - syns det ser litt snertent ut.


4 kommentarer:

 1. Så moro med datter som står på scenen! Klart dere er stolte :)
  Wow, for en genser du har strikket! Den er knallfin. Den vil nok slå an "over there" ja. Jeg syns det er så moro at ungdommen vil ha strikkevarene våre, da er det håp for at tradisjonene lever videre :)

  SvarSlett
 2. Så stilig med teaterborn:) Det er så kjekt å nyte synet av dei når dei er på scenen! Flott gensar, den blir nok litt WOW i USA, ja!

  SvarSlett
 3. Så gøy med en skuespiller i familien, flotte bilder fra forestillingen.
  Jakken blir flott, og så stilig luer!
  Klem T

  SvarSlett
 4. Utrolig kule Kvitt Lunsj luer. Du må legge ut bilde av designjakke som skal "over there" når den er ferdig. Og tusen takk for at du har min blogg på din bloggliste :)

  SvarSlett